Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes padlizsánkrém Angie konyhájából

Majonézes padlizsánkrém Angie konyhájából
Majonézes padlizsánkrém Angie konyhájából
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, reggelire készítettem, a fotón nem valami szépen fest, de megéri elkészíteni annak, aki szereti a padlizsánt.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánok héját eltávolítjuk, kisebb kockákra vágjuk, besózzuk, egy ideig álni hagyjuk, majd jól kinyomkodjuk, és olajon addig sütjük, míg kissé krémes állaga nem lesz, kb. 30 perc.
  2. Amikor kissé kihűlt, hozzákeverjük a majonézt és a zúzott fokhagymát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 14 412
elküldve: 1
receptkönyvben: 42
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, vacsora
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc

egyéb elnevezések

fokhagymás padlizsánkrém, padlizsános szendvicskrém, sós krém padlizsánból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

200
padlizsán 2 db
majonéz 5 dkg
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek