Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kukoricasaláta Fahéj konyhájából

Kukoricasaláta Fahéj konyhájából
Kukoricasaláta Fahéj konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lányom kérésére készítettem minap kukoricasalátát. Mikor meglátta, kicsit nehezményezte, hogy miért "bonyolítottam" hagymával és petrezselyemmel, hisz anélkül is finom. Igen, de így még finomabb! :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát nagyon apróra vágjuk, ugyanúgy a petrezselyemzöldet is.
  2. A majonézt összekeverjük a tejföllel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, 1 mk cukrot adunk hozzá.
  3. A kukorica levét leöntjük, és a többi hozzávalóval jól elkeverjük.
  4. Azonnal fogyasztható, de még jobb, ha hűtőbe tesszük legalább egy órára.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 14
össznézettség: 40 545
elküldve: 9
receptkönyvben: 488
elkészítve: 55/62
Facebookon megjelent: 1

szakács

Fahéj

Mióta szakács: 2010.07.27.
288 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, ebéd, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: köret

egyéb elnevezések

majonézes kukorica, hagymás kukoricasaláta, fűszeres kukoricás saláta

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

317
csemegekukorica 140 g
vöröshagyma 1 közepes fej
petrezselyem 1 csokor
majonéz 2 ek
tejföl 175 g
0 ízlés szerint
cukor 0.5 teáskanál
bors 0 ízlés szerint