Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros-túrós sajttekercs

Kapros-túrós sajttekercs
Kapros-túrós sajttekercs
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem volt otthon kellő mennyiségű tojásom az eredeti sajttekercshez, amit készíteni szerettem volna, így túróval töltöttem. Így sem rossz.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtszeleteket sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük egymás mellé, hogy a széleik fedésben legyenek. (Én egy 3×4-es téglalapot alkottam belőlük, de ezt attól függ, hány és mekkora szelet sajttal dolgozunk.) Langyos sütőbe toljuk annyi időre, hogy picit összeolvadjanak.
  2. A sajtos alapot sonkaszeletekkel lefedjük.
  3. A túrót, krémsajtot, sót, borsot összekeverjük, és a sonkára kenjük. Megszórjuk kaporral és apróra vágott lilahagymával.
  4. Jó szorosan feltekerjük, és néhány órán át pihentetjük.
  • sütési hőfok: 150°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 111
elküldve: 0
receptkönyvben: 54
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Papillon

Mióta szakács: 2013.09.28.
52 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

sajttekercs, kapros túrós töltelékkel töltött sajttekercs, túrótöltelékes sajttekercs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

232
trappista sajt 15 dkg
sonka 15 dkg
tehéntúró 25 dkg
tömlős krémsajt 10 dkg
0 ízlés szerint
négyszínű bors 0 ízlés szerint
kapor 1 csokor
lila hagyma 1 közepes db