Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros-fokhagymás cukkinikarika

Kapros-fokhagymás cukkinikarika
Kapros-fokhagymás cukkinikarika
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Diétázok is bátran fogyaszthatják.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukkinit meghámozzuk, felkarikázzuk és egy tálba tesszük.
  2. Rátesszük az olívaolajat, apróra vágott kaprot, zúzott fokhagymát, ízlés szerint sót, fűszereket. Átforgatjuk, és kb. 10 percig állni hagyjuk. (De ne tovább, mert bebarnul a cukkini).
  3. Sütőpapírral vagy olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, előmelegített sütőben sütjük. A vége előtt kb. 10 perccel kivesszük, megszórjuk reszelt sajttal, és addig sütjük, amíg szépen rápirul a sajt.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 4 094
elküldve: 3
receptkönyvben: 74
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sajtos cukkini

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

215
cukkini 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
sajt 15 dkg
kapor 1 csokor
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint