Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztás-burgonyás galuska

Káposztás-burgonyás galuska
Káposztás-burgonyás galuska
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy régi újságban bukkantam erre a receptre.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lereszeljük a káposztát, összekeverjük 2 mk sóval, és állni hagyjuk 10 percig.
  2. Meglangyosítjuk a zsiradékot, belerakjuk a kinyomkodott káposztát, és megpirítjuk.
  3. Burgonyát meghámozzuk, lereszeljük. Hozzáadjuk a tojásokat, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és 3 ek pirított káposztát teszünk még hozzá.
  4. Lisztet hozzákeverjük (nokedlitészta állagú legyen).
  5. Sós vizet forralunk, beleszaggatjuk a tésztát. Ha feljött a víz tetejére, még egy percig forraljuk, és kiszedjük a pirított káposztára, és jól összeforgatjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 181
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1082 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

káposztás nokedli, sztrapacska pirított káposztával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

495
burgonya 50 dkg
káposzta 1 közepes db
tojás 3 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sertészsír 2 ek
finomliszt 25 dkg