r
Nosalty Logó

Kakaspörkölt bográcsban 3.

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Kakaspörkölt bográcsban 3.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
bográcsos
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1046 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 12541 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 134 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    76 g

Zsír

  • Összesen
    71.5 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    313 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1161 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    97 mg
  • Foszfor
    638 mg
  • Nátrium
    288 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    404.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    181 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    246 mg
  • Retinol - A vitamin:
    163 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    196 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    429 micro
  • Lut-zea
    143 micro
Összesen 1046 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    911.4 g

Zsír

  • Összesen
    858.1 g
  • Telített zsírsav
    256 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    363 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    171 g
  • Koleszterin
    3750 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13932.3 g
  • Cink
    67 mg
  • Szelén
    695 mg
  • Kálcium
    823 mg
  • Vas
    51 mg
  • Magnézium
    1169 mg
  • Foszfor
    7661 mg
  • Nátrium
    3460 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    111 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    4849.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2174 micro
  • B6 vitamin:
    19 mg
  • B12 Vitamin:
    16 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    314 mg
  • D vitamin:
    476 micro
  • K vitamin:
    110 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    338 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    493 micro
  • Kolin:
    2956 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1958 micro
  • α-karotin
    265 micro
  • β-karotin
    2352 micro
  • β-crypt
    261 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1721 micro
Összesen 12541 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    151.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    56 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 134 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A szalonnát zsírjára pirítjuk, a pörcöt a bogrács alján hagyjuk.
  2. A zsírba beleszórjuk a köményt, a felkockázott hagymát, és elkezdjük dinsztelni. Amikor a hagyma már kis szint kapott, felöntjük egy kevés vízzel, és puhára pároljuk.
  3. A bográcsba pakoljuk a feldarabolt kakast. Rázogatva, néhol a fakanállal igazítva, várjuk, hogy a hús elkezdjen levet engedni, majd amikor már natúr szaftja van, megsózzuk, hozzáadjuk a fokhagymát, majd megszórjuk a pirospaprikával.
  4. Ekkor helyezzük bele a zöldpaprikát, illetve a paradicsomot, beleszórjuk a feketeborsot és a borocska felét.
  5. Mindig csak annyi vizet öntünk hozzá, hogy épp csak ellepje a húst.
  6. Mikor a villánk már beleszalad a húsba, de még nem az igazi, eljött a maradék vörösbor ideje.
  7. Kóstoljuk, sózzuk, ha szükséges, és most rakjuk bele a cseresznyepaprikát.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 25
  • Össznézettség: 33390
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 15.

Ajánló

Kapros galuska, nokedli, vagy csupán friss fehér kenyérrel tálaljuk, mellé finom félszáraz borocskát kortyolgatun, ki milyet szeret.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagyon jó étel, baráti körben borozással egybekötve, ajánlom fogyasztani. Egyéb hozzávaló: 3-4 óra türelem, finom borocska, jó barátok.

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezek az élelmiszerek fognak először eltűnni az életünkből

A klímaváltozás hatásait nem lehet tagadni, hiszen a jelenséget évről évre egyre jobban érezzük a saját bőrünkön. A hőség egyre nagyobb, a víz pedig egyre fogy, ezen felül pedig azzal is szembe kell néznünk, hogy bizonyos élelmiszerek is el fognak tűnni a színről.