Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Jázminos panna cotta

Jázminos panna cotta
Jázminos panna cotta
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és elegáns desszert ünnepre és hétköznapokra. Tökéletes párja az Omnia Reserve Volcanic Valley, frissen és feketén.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejszínt a cukorral egy lábasba öntjük. A szárított jázmint egy teatojásba tesszük, belelógatjuk, és együtt felforraljuk.
  2. A zselatint kis tálka forró vízben állni hagyjuk. Ha puha, leöntjük róla a vizet, kicsavarjuk, és ráöntjük a tejszínes-cukros keveréket.
  3. Addig keverjük, míg teljesen elolvad benne.
  4. A krémet négy kis tálkába öntjük, amelyben később tálalni is szeretnénk. Megvárjuk, míg kihűl, és 5-6 órára hűtőbe tesszük.
  5. Ebből az adagból 6 kis tálkányi krém lesz.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 103
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Omnia Reserve

Mióta szakács: 2014.11.20.
8 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

olasz desszertkrém, panna cotta jázminnal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

409
habtejszín 500 ml
cukor 4 dkg
lapzselatin 3 db
szárított jázmin 1 teáskanál