r
Nosalty Logó

Házi franciakrémes sütés nélkül

Erzsi
Házi franciakrémes sütés nélkül
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

2029
Kalória
21.4g
Fehérje
225.7g
Szénhidrát
114.4g
Zsír
92.8g
Víz
140.8g
Koleszterin
5.8g
Élelmi rost
114.8g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 2029 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 8113 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 315 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.4 g

Zsír

  • Összesen
    114.4 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    141 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1049.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    331 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    528 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    225.7 g
  • Cukor
    115 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    92.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    861 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    823 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    463 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 2029 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    85.5 g

Zsír

  • Összesen
    457.7 g
  • Telített zsírsav
    179 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    163 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    75 g
  • Koleszterin
    563 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4199.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    1326 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    193 mg
  • Foszfor
    541 mg
  • Nátrium
    2114 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    902.9 g
  • Cukor
    459 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

Víz

  • Összesen
    371.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3445 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    115 micro
  • K vitamin:
    255 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3290 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    1851 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 8113 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    162.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    21 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    35 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    14.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    128 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 315 kcal

Elkészítés

  1. A pudingporokat a tejben a cukorral keményre főzzük.
  2. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a már kihűlt pudinghoz.
  3. A tepsi aljába szorosan lerakjuk a keksz felét, és a krémet, óvatosan, hogy a kekszek el ne mozduljanak, rákenjük.
  4. A tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd rákenjük a krém tetejére. Most rátesszük a maradék kekszet.
  5. Az étcsokit az olajjal gőz felett felolvasztjuk, és rákenjük a keksz tetejére. Mehet a hűtőbe pár órára, hogy a keksz tudjon puhulni.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p
  • Főzés ideje: 5 p
  • Tepsi mérete: 20x20

Láttam egy magazinban ezt a receptet, és kísérletként elkészítettem. Nem bántam meg.:)

Nosalty stories

További receptek

Legegyszerűbb tiramisu

Mindenki imádja, mindenki ismeri: a tiramisu az olasz gasztronómia egyik hamisítatlan és örök szereplője. A sütésmentes desszert bármilyen alkalomra gyorsan elkészíthető, bár az ...

Lakos Benedek

Lávasüti

Ha gyorsan akartok villantós desszertet varázsolni az asztalra, akkor készítsétek el ezt a pofonegyszerű lávasütit. Ez a francia édesség ugyanis egyáltalán nem igényel komoly konyhai ...

Rosanics Petra

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek