Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Házi créme fraiche

Házi créme fraiche
Házi créme fraiche
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ultra pasztőrözött tejszínt ne használjunk. Az író oltott legyen, mert különben nem fog semmi történni a tejszínnel.

hozzávalók / 4 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Öntsük a tejszínt egy csavaros tetejű üvegbe, keverjük el az írót benne. Egy darab sűrű gézzel fedjük be, és kössük rá szorosan. Hagyjuk szobahőmérsékleten (21 °C) 24 órát állni.
  2. Csavarjuk rá az üveg tetejét, és hűtőbe rakva hagyjuk állni 24 órát.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 822
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
733 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tejtermékből
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

créme fraiche, író krém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

75
habtejszín 1 dl
író 1 ek