r
Nosalty Logó

Hamis francia krémes kekszből

NS
Hamis francia krémes kekszből
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1017
Kalória
10.2g
Fehérje
96g
Szénhidrát
64.9g
Zsír
61.7g
Víz
92.5g
Koleszterin
1.3g
Élelmi rost
52.7g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 1017 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 6100 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 262 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    64.9 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    539.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    250 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    56 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    96 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    61.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    574 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    548 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    304 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1017 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.4 g

Zsír

  • Összesen
    389.6 g
  • Telített zsírsav
    151 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    143 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    65 g
  • Koleszterin
    555 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3238.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    1497 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    335 mg
  • Nátrium
    1349 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    575.7 g
  • Cukor
    316 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    370.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3443 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    115 micro
  • K vitamin:
    246 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3290 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1825 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 6100 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    139.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    2 mg
  • Foszfor
    14 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    24.8 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    15.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    142 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 262 kcal

Elkészítés

  1. A tejben megfőzzük a pudingporokat, és kihűtjük.
  2. A margarint kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukrokkal. Ha a puding kihűlt, a két krémet összekeverjük.
  3. Egy gáztepsit kirakunk keksszel, rákenjük a sárga krémet, még egy sor keksz, arra kenjük a keményre felvert habtejszínt, végül egy sor keksz a tetejére.
  4. Hűtőbe tesszük, és hagyjuk puhulni.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 40 p
  • Főzés ideje: 10 p
  • Tepsi mérete: 30×40

Gáztepsibe rakom, egy sort érdemes kihagyni, hogy könnyebb legyen szeletelni.

Nosalty stories

További receptek

Epres krémes házilag

A házi krémes bonyolultnak tűnhet, pedig abszolút nem az: ha pedig már egyszer elsajátítottuk a technikáját, szinte bármilyen ízű habkönnyű krémet a leveles lapok közé tölthetünk. ...

Lakos Benedek

Tejbegrízgombóc

A legegyszerűbb és leggyorsabb gombócok bizony tejbegrízből készülnek: a sűrű masszából gurított labdacsok morzsában, mákban, dióban is megfürödhetnek, tálalásukhoz pedig sodót, ...

Lakos Benedek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek