Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halkrém SüniSüti konyhájából

Halkrém SüniSüti konyhájából
Halkrém SüniSüti konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez igazából férjem receptje, de mindketten nagyon szeretjük.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Lilahagyma helyett jó a snidling is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halról leöntjük az olaj nagy részét, majd egy edényben villával alaposan összetörjük.
  2. A lágy margarint hozzákeverjük a masszához, és beleöntjük a petrezselymet és a hagymát is.
  3. Végül citromlével, sóval és borssal ízesítjük.
  4. Kikeverjük, utána lefedjük frissen tartó fóliával, és néhány órára a hűtőbe tesszük, hogy megdermedhessen. Friss pirítóssal tálaljuk!
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 580
elküldve: 3
receptkönyvben: 65
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

SüniSüti

Mióta szakács: 2014.04.25.
80 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

citromos halkrém, halas kenőke, lilahagymás halkrém

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

tolnai99
tolnai99 Sun, 2017-03-12 22:30

Nagyon finom tonhalkrém, imádtam. Emelem a kalapom azelőtt, aki pontosan kiméri a 0.24 citrom levét ;)

164
olajos hal 125 g
margarin 5 dkg
citromlé 0.24 citromból nyert
petrezselyem 1 csokor
lila hagyma 0.5 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint