Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halban sült hal

Halban sült hal
Halban sült hal
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hirtelen ötlet volt, nagyon bevált.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Sózzuk meg a halfilét. Óvatosan, a lazac is sós!
  2. Minden egyéb alapanyagot keverjünk össze késes aprítóban.
  3. Mártsuk a filéket a masszába, majd süssük ki őket forró olajban. (Olajozott sütőpapíron is süthetőek, félidőben megfordítva, így kevésbé lesz olajszag, viszont előfordul, hogy fordításkor leválik a bunda egy része.)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 789
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Lousha

Mióta szakács: 2016.06.06.
63 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bundás hal, halbundában sült tőkehal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

459
tőkehalfilé 1000 g
füstölt lazac 200 g
tojás 1 db
teljes kiőrlésű liszt 15 g
10 g