r
Nosalty Logó

Gyümölcsös pavlova torta

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Évi néni
Gyümölcsös pavlova torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
140 °C
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 1% Zsír

Pavlova

Feltét

Összesen 161 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 1% Zsír

Pavlova

Feltét

Összesen 483 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 1% Zsír

Pavlova

Feltét

Összesen 69 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Magnézium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    1.3 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    132.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    20 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.6 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    118.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    205 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 161 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Magnézium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    396.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    206 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.8 g
  • Cukor
    86 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    354.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    98 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    614 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 483 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Magnézium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.2 g

Zsír

  • Összesen
    0.5 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    1 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    56.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    6 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    9 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 69 Kcal

Hozzávalók

Pavlova

Feltét

Elkészítés

Pavlova

  1. A tojásfehérjét egy csipet sóval lágy habbá verünk, majd hozzáadva a gyümölcs porcukrot és a borecetet fényes, kemény habot verünk belőle.
  2. A sütőt előmelegítjük 140 fokra, alul-felül sütésen.
  3. Szilikonos sütőpapírt terítünk egy sütőlapra, és a habot rákanalazzuk úgy, hogy a közepén egy kis üreg maradjon, ahova majd a gyümölcsöket töltjük. Az előmelegített sütőben 45-50 perc alatt kiszárítjuk. Akkor jó, ha a kérge roppan, de belül még lágy.
  4. A sütőből kivéve lehűtjük.

Feltét

  1. A gyümölcsöket meghámozzuk, vékonyra szeleteljük, a kihűlt torta közepére halmozzuk.
  2. A lemon curd-öt habzsákból csillagcsővel a torta szélére nyomjuk díszítésként.
  • Sütés hőfoka: 140 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2018
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyümölcsös pavlova torta
Évi néni 1830 recept

Volt néhány maradék tojásfehérjém, amit el szerettem volna használni. Ez készült belőle.

Hozzávalók

Pavlova

Feltét

Címlapról ajánljuk

További cikkek