Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyors szezámmagos ropi

Gyors szezámmagos ropi
Gyors szezámmagos ropi
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, finom. Egy baráti beszélgetéshez vagy egy jó filmhez kiváló ropogtatni való. A fűszerezése tetszés szerint variálható.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát szétnyújtjuk.
  2. Lekenjünk elkevert tojással, és megszórjuk a pizzaporral.
  3. Összehajtogatjuk, és újra szétnyújtjuk.
  4. Felcsíkozzuk, és tetszés szerinti nagyságúra hagyjuk a csíkokat. 
  5. Két oldalról megfogva, ellentétes irányba csavarni kezdjük.
  6. A csavart tésztát olajba forgatjuk, és belehempergetjük a szezámmagba.
  7. Sütőpapírral bélelt tepsiben sütjük, amíg aranybarna nem lesz.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 072
elküldve: 2
receptkönyvben: 36
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Konyhatündérke

Mióta szakács: 2012.06.13.
24 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

szezámmagos ropogós, ropi leveles tésztából, szezámos-pizzás ropi

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

224
leveles tészta 1 csomag
szezámmag 1 ek
tojás 1 db
napraforgó olaj 3 ek
pizza fűszerkeverék 0 ízlés szerint