Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyebonbon

Gesztenyebonbon
Gesztenyebonbon
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és finom :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat az étcsokoládé kivételével összekeverjük. Érdemes előre kivenni a vajat a hűtőből, hogy használatkor puha legyen.
  2. Kis golyókat formálunk belőle, hűtőben érdemes pihentetni.
  3. Miután kicsit megdermedt, olvasztott étcsokiba mártjuk, és a csokival együtt újra hűtőbe rakjuk.
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 588
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

DuCsi

Mióta szakács: 2014.02.16.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: bonbonok
alkalom: buli receptek, karácsonyi édességek, szilveszter
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gesztenygolyó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

803
vaj 5 dkg
gesztenyemassza 50 dkg
porcukor 10 dkg
kekszmorzsa 10 dkg
rum 3 ek
étcsokoládé 20 dkg