Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszeres savanyú káposzta

Fűszeres savanyú káposzta
Fűszeres savanyú káposzta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hirtelen jött ötletből készítettem el, mert nem volt otthon savanyúság. Nagy sikere volt, szinte minden hétvégén készítek belőle.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Sültek, pörköltek mellé savanyúság gyanánt. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát kinyomkodjuk jó alaposan a levétől. Majd egy tálba tesszük, ahol össze tudjuk keverni a hozzávalókat.
  2. Vékony szeletekre vágjuk fel a lila hagymát, majd hozzátesszük a káposztához.
  3. Rátörjük a fokhagymát (ízlés szerint, aki szereti a fokhagymát, tehet bele többet is), hozzátesszük a sót, borsot, olajat, és jól összekeverjük. A só, bors mennyiségét ízlés szerint tegyük rá.
  4. A legvégén hozzá tesszük a pirospaprikát, jól összedolgozzuk, és mehet a hűtőbe. Hagyjuk 1-2 órát állni, hogy összeérjenek az ízek. Azonnal fogyasztható.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 1 967
elküldve: 2
receptkönyvben: 42
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

sanila

Mióta szakács: 2012.05.28.
24 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: savanyúság
mikor: ebéd, vacsora
adag: 6 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Kocsis saláta, pikáns káposztasaláta, savanyú káposzta fűszeresen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

179
savanyú káposzta 1 kg
lila hagyma 2 nagy db
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1.5 teáskanál
napraforgó olaj 1 dl