r
Nosalty Logó

Francia brownie Evicaa konyhájából

Evicaa
Francia brownie Evicaa konyhájából
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1775
Kalória
25.9g
Fehérje
146g
Szénhidrát
121.9g
Zsír
112g
Víz
648.2g
Koleszterin
9.8g
Élelmi rost
100.4g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 1775 kcal
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 3549 kcal
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 415 kcal
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.9 g

Zsír

  • Összesen
    121.9 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    648 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1218.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    165 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    207 mg
  • Foszfor
    559 mg
  • Nátrium
    213 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    146 g
  • Cukor
    100 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    112 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    795 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    99 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    376 mg
  • Retinol - A vitamin:
    781 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    171 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    654 micro
Összesen 1775 kcal
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.8 g

Zsír

  • Összesen
    243.9 g
  • Telített zsírsav
    142 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1296 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2436.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    109 mg
  • Kálcium
    330 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    414 mg
  • Foszfor
    1117 mg
  • Nátrium
    425 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    292 g
  • Cukor
    201 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

Víz

  • Összesen
    224 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1589 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    138 micro
  • Kolin:
    752 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1561 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    342 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1308 micro
Összesen 3549 kcal
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    28.5 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    152 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    285 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    131 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    34.2 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    26.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    186 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    183 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    153 micro
Összesen 415 kcal

Elkészítés

  1. A sütőt 210 fokra (gázsütőn 7-es fokozatra) előmelegítjük.
  2. Az összetört csokoládét és a vajat mikróban vagy vízgőz fölött felolvasztjuk, és simára keverjük.
  3. Felverjük a tojásokat a cukorral, míg megduplázzák térfogatukat.
  4. Hozzáadjuk a lisztetés a csokis-vajat.
  5. Tepsibe öntjük a keveréket, és 10 percig sütjük. Így a sütemény a közepén folyós lesz. Ha szeretnénk, 6-8 perccel tovább süthetjük.
  6. Hagyjuk kihűlni,és tepsiben szeleteljük fel.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 10 p
  • Sütés hőfoka: 210 °C

Egy női magazinban találtam a receptet. Gyorsan el is készítettem, egy este alatt ketten befaltuk az egész tepsinyi adagot!:) Nagyon könnyű, finom és gyors desszert!  Én sütőmargarint használtam a recepthez.

Nosalty stories

További receptek

Legszaftosabb brownie

Íme egy brownie-recept, amit pont olyan, mint amilyennek lennie kell: masszív, kiadós, ragacsos, és nagyon csokis. Bárki használhatja alapnak! Az is, aki először készíti, és az is, aki ...

Gerzsenyi Flóra

Házi citromos mignon

Ha már egyszer nekivágunk a házi mignon elkészítésének, jobb, ha eszközölünk pár változtatást. Hiszen a klasszikus, retró sütemény émelygős fondant-ja és fullasztó vajkrémje ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...