Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Forralt bor Iluskától

Forralt bor Iluskától
Forralt bor Iluskától
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Téli, hideg estéken egy finom forralt bor nagyon jól fel tud melegíteni. Sőt, ha kihűlt, úgy is meg lehet kóstolni, mert még úgy is finom.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Olasz félszáraz vörösborból a legjobb forraltat készíteni. Ha náthás valaki, este megiszik egy pohár forralt bort, és másnapra kutya baja.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bort egy edénybe töltjük, és beletesszük az ízesítőket. Lassan forraljuk, és közben megkóstoljuk. Ha valamit még hiányolunk belőle, akkor teszünk hozzá.
  2. Pár percig forraljuk, majd tetszés szerinti pohárba kínáljuk. Egészségetekre!
  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 677
elküldve: 1
receptkönyvben: 75
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
719 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
kategória: italok
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 3 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

forralt vörösbor, fahéjas forralt bor, fűszeres forralt bor

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

250
vörösbor 6 dl
cukor 5 ek
vaníliás cukor 2 teáskanál
fahéjrúd 1 db
szegfűszeg 8 db
fahéj 2 kávéskanál
szegfűszeg 2 kávéskanál
citromlé 1 fél citromból nyert