Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres, rebarbarás, mascarponés batyu

Epres, rebarbarás, mascarponés batyu
Epres, rebarbarás, mascarponés batyu
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Itt a rebarbara- és eperszezon. Gyorsan elkészíthető.

Nálam laktózmentes mascarponéval készült.

Melegen, hidegen, egyaránt finom.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Mascarponéval finomabb, mint krémsajttal. A rácsos részt le is kenhetjük tojással, de nem fontos.

Van egy rácsozóm, azzal készítem a rácsot. De egyszerűen, csak be is vagdoshatjuk, és így hajtjuk rá a töltelékkel megrakott részre.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A leveles tésztát 20 cm darabokra daraboljuk, felét berácsozzuk.
  2. A 2 ujjnyira feldarabolt rebarbarát kevés cukros vízben kissé megpároljuk, leszűrjük.
  3. A nem rácsos részét megkenjük a krémsajttal, rátesszük a rebarbarát, rá az epret.
  4. Ráhajtjuk a rácsos részt, az oldalát jól lenyomkodjuk.
  5. Sütés 180 fokon, 35 percig.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 985
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Olgis

Mióta szakács: 2010.10.11.
26 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

rácsos batyu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

477
leveles tészta 1 csomag
mascarpone 15 dkg
rebarbara 6 közepes szár
eper 15 dkg
cukor 3 ek