Epres, rebarbarás, mascarponés batyu
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Olgis
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 3% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
69g leveles tészta255 kcal
-
38g mascarpone152 kcal
-
188g rebarbara30 kcal
-
38g eper11 kcal
-
8g cukor29 kcal
Összesen
477
kcal
- 3% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
275g leveles tészta1020 kcal
-
150g mascarpone606 kcal
-
750g rebarbara118 kcal
-
150g eper45 kcal
-
30g cukor116 kcal
Összesen
1905
kcal
- 3% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
20.3g leveles tészta75 kcal
-
11.1g mascarpone45 kcal
-
55.4g rebarbara9 kcal
-
11.1g eper3 kcal
-
2.2g cukor9 kcal
Összesen
141
kcal
- 3% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 8.3 g
Zsír
-
Összesen 31.6 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 322.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 127 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 28 mg
-
Nátrium 144 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 40.7 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 163.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 32 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 42 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 11 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 88 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 248 micro
Összesen
477
kcal
- 3% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 33 g
Zsír
-
Összesen 126.3 g
-
Telített zsírsav 35 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1290.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 507 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 86 mg
-
Foszfor 113 mg
-
Nátrium 574 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 162.6 g
-
Cukor 46 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 654.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 30 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 128 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 168 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 73 micro
-
Kolin: 42 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 353 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 993 micro
Összesen
1905
kcal
- 3% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 2.4 g
Zsír
-
Összesen 9.3 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 95.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 37 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 8 mg
-
Nátrium 42 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 48.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 26 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 73 micro
Összesen
141
kcal
Hozzávalók
-
1 csomag leveles tészta
-
15 dkg mascarpone
-
6 közepes szár rebarbara
-
15 dkg eper
-
3 ek cukor
Elkészítés
- A leveles tésztát 20 cm darabokra daraboljuk, felét berácsozzuk.
- A 2 ujjnyira feldarabolt rebarbarát kevés cukros vízben kissé megpároljuk, leszűrjük.
- A nem rácsos részét megkenjük a krémsajttal, rátesszük a rebarbarát, rá az epret.
- Ráhajtjuk a rácsos részt, az oldalát jól lenyomkodjuk.
- Sütés 180 fokon, 35 percig.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 35 perc
- Receptkönyvben: 28
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 1598
- Feltöltés dátuma: 2019. május 28.
Ajánló
Mascarponéval finomabb, mint krémsajttal. A rácsos részt le is kenhetjük tojással, de nem fontos. Van egy rácsozóm, azzal készítem a rácsot. De egyszerűen, csak be is vagdoshatjuk, és így hajtjuk rá a töltelékkel megrakott részre.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Olgis
31 recept
Itt a rebarbara- és eperszezon. Gyorsan elkészíthető. Nálam laktózmentes mascarponéval készült. Melegen, hidegen, egyaránt finom.