Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres balzsamecetkrém

Epres balzsamecetkrém
Epres balzsamecetkrém
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Grillezett húshoz készítettem.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epret botmixerrel összetörjük.
  2. Az összes hozzávalót egy lábasban feltesszük közepes tűzön főzni. Kb. 5 perc alatt homogén lesz, besűrűsödik, és elillan az ecet erőssége.
  3. Sűrű szűrőn átpasszírozzuk, hogy a magok ne kerüljenek bele.
  4. Hűtőben 1-2 hétig eláll.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 172
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
fogás: köret
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

balzsamecetkrém eperrel, epres balzsamecetes krém, mézes epres balzsamecetkrém

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Vass Éva
Évi néni / Vass Éva Thu, 2014-05-29 17:10

Szia Zilka!
Örülök, hogy tetszett. Mégis csak jobb, mint a gyári tartósított. Örülök, hogy hallottam felőled. Üdv: Évi néni

ZilkaZil
ZilkaZil / ZilkaZil Thu, 2014-05-29 16:38

Szia Évi néni!

Tegnap elkészítettem, remek lett! Spárgás rizottót öntöztem meg vele. Köszönet az ötletért! üdv, Zilka

24
eper 10 dkg
balzsamecet 1 dl
sherryecet 1 ek
worcestershire-szósz 2 ek
méz 2 ek