r
Nosalty Logó

Emeletes élvezet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Emeletes élvezet
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Az első réteghez

A második réteghez

A harmadik réteghez

A negyedik réteghez

A tetejére

Összesen 1169 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Az első réteghez

A második réteghez

A harmadik réteghez

A negyedik réteghez

A tetejére

Összesen 4674 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Az első réteghez

A második réteghez

A harmadik réteghez

A negyedik réteghez

A tetejére

Összesen 249 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21 g

Zsír

  • Összesen
    55.2 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    112 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1058.2 g
  • Cink
    131 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    288 mg
  • Vas
    101 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    186 mg
  • Nátrium
    311 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    143.7 g
  • Cukor
    83 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    103.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    382 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    13 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    60 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    370 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    140 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 1169 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.9 g

Zsír

  • Összesen
    220.7 g
  • Telített zsírsav
    116 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    448 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4232.7 g
  • Cink
    522 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    1154 mg
  • Vas
    405 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    745 mg
  • Nátrium
    1245 mg
  • Réz
    21 mg
  • Mangán
    17 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    574.9 g
  • Cukor
    333 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    412.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1527 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    50 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    241 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1480 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    558 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 4674 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    227.6 g
  • Cink
    28 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    40 mg
  • Nátrium
    67 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.9 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    13 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 249 Kcal

Hozzávalók

Az első réteghez

A második réteghez

A harmadik réteghez

A negyedik réteghez

A tetejére

Elkészítés

Az első réteghez

  1. A darált kekszet összegyúrjuk a cukorral, a ramával és egy kevés tejjel (csak annyival, hogy linzertészta keménységű legyen).
  2. Egy közepes tepsibe egy kevés darált kekszet szórunk, hogy ne ragadjon le, és belenyomkodjuk a keksztésztát.
  3. A túrót, ha darabos, krémesítjük, összekeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral, majd a habbá vert tejszínnel, és a keksztésztára simítjuk.
  4. Az Aranka krémport a tejjel jó sokáig keverjük. Minél tovább keverjük, annál keményebb krém lesz belőle. Ezt a túrókrémre simítjuk.
  5. A tejszínt felverjük a porcukorral, és a vaníliás krémre kenjük. A tetejére reszelt csokoládét szórunk, és a hűtőbe tesszük tálalásig.
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 148
  • 7 napos nézettség: 583
  • Össznézettség: 479819
  • Feltöltés dátuma: 2010. február 27.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ezt a sütit nem kell sütni. Mikor megláttam a receptjét, azonnal kipróbáltam, de nem bántam meg, mert pillanatok alatt el is fogyott:-) Mindenkinek nagyon ízlett. Könnyű, habos édesség.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Szia! Ínycsiklandó egy recept, köszönjük. De mondd, a Hulalát helyettesíthetném normál tejszínnel és habfixálóval?

Törölt felhasználó

Szia Zit! Én a Hulalába bizok nekem mindig sikerült vele minden édesség!A sima tejszínt habfixáloval még nem próbáltam!De biztos jó az is!Sok sikert kívánok az elkészítéshez!

Törölt felhasználó

Kedves Zit!Bocs,hogy kívülállóként belekotyogok,de szerintem helyettesítheted,csak picivel több cukorral számolj,mert a Hulala édesített.A fixálóval együtt biztos jó lesz.Én is ezt akartam megcsinálni,de nincs Arankám,a f?z?s puding pedig töményebb.Na, majd legközelebb.Jó munkálkodást Neked!Üdv.:Éva

Törölt felhasználó

Szia Zit!Most olvastam a Madártej szeletnél Emene hozzászólását,ez talán válasz lehet neked is a "habgondra".Éva

Aurore

Hali mindenki! Ezt a sütit már én is kipróbáltam,tényleg finom,gyors és egyszer?.A Hulalás dilemmát én úgy oldottam meg,hogy fele igazi tejszínt,fele Hulalát használtam,így jó kemény maradt,de nem lehetett érezni a Hulala "m?"-ízét.Cukrot nem tettem többet hozzá,mi kevésbé édesen szeretjük a sütiket.

Törölt felhasználó

H?, mindenkinek köszönöm a sok-sok jó tanácsot, segítséget. :-)

Törölt felhasználó

Jó tanácsként ,mindenkinek ajánlom, én habfixáló helyett Dr Oetker zseléfixet szoktam tenni a Hulalába és a tejszínbe is. Tapasztalatom szerint keményebb és tartósabb lesz a hab ha ezt használjátok. A habfixszel párszor befürödtem, és sokkal több kellett bel?le, az eredmény mégsem volt mindíg a kívánt keménység? és tartósságú.

Törölt felhasználó

De jó, köszi!! :-) És milyen arányban szoktad azt használni, úgy értem, mennyi tejszínhez mennyi zseléfix?

Törölt felhasználó

A literes Hulalához szoktam tenni egy zacskó Dr Oetker zseléfixet nagy zacskót.. Én mindíg azt veszek és abból adagolok a habba. Amikor félig felverettem a habot akkor teszem bele a zseléfixet. Rögtön elkezd keménykedni. Ha kevesebb a tejszín ahogy keverteted bele megmutatja mennyi kell bele. Nagyon tartós kemény lesz a hab mint ha a cukrászdából hoztad volna a sütit.Nem esik össze még 3 nap múlva sem.

Törölt felhasználó

Kedves Mária, nagyon-nagyon köszönöm! :-)

Törölt felhasználó

Legközelebb én is kipróbálom így is sok jó ötletet irtatok!köszi!

vizsu

Az Aranka krémportlehet-e helyettesiteni valamivel,pl pudingporral

Törölt felhasználó

Szia!Én a pudingport nem ajánlom mert annak nem olyan könny? az állaga mint a krém pornak. De egy próbát megér el nem rontod vele szerintem!

Törölt felhasználó

A hétvégén megcsináltam, és most már értem, miért "emeletes élvezet" a neve! Egyszer?en mennyei! Ezer köszönet a receptért! :)

Törölt felhasználó

Van valami amit a hulala helyett használni lehet?Én nem mindíg jutok hozzá.

Törölt felhasználó

Sziasztok! Elkészítettem ezt a sütit, irtó jó lett, bár egy kicsit változtattam rajta. Egyrészt nem tettem bele annyi porcukrot, mert nem annyira szeretem a túl édes sütiket, másrészt a túróba tettem rumban felf?zött mazsolát. Kicsit figyelmetlen voltam, mert csak 1 zacskó aranka krémport vettem, ezért a másik csomag egy vaníliás pudingpor volt, amit az el?írtnál kevesebb tejjel kevertem össze, majd a végén a pudingot és az arankát összekevertem. köszi a receptet, nagyon gyorsan könnyen és sütés nélkül elkészíthet?. üdv

Törölt felhasználó

Szia!örülök ha tetszett a recept!Kifogom próbálni rumba áztatott mazsolával is!

Törölt felhasználó

  Elkészítettem és nagyon finom, kösz a receptet.

Törölt felhasználó

Nincs mit!örülök ha tetszett!

domjane

 Ezt a sütit én rendszeresen elkészítem,nálunk a toplistán szerepel.

Törölt felhasználó

Ez a süti nálunk is a lista legelején áll.....Gyors egyszer? és tenyleg mint a neve: emeletes élvezet!!!!!!!!!:-)

Törölt felhasználó

Ismerem, és imádom ajánlom mindenkinek! Köszönet a feltölt?nek a megosztásért.

Törölt felhasználó

 

Hozzávalók

Az első réteghez

A második réteghez

A harmadik réteghez

A negyedik réteghez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek