r
Nosalty Logó

Csokoládé szuflé Lecsólánytól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csokoládé szuflé Lecsólánytól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 1008 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 4030 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 426 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.4 g

Zsír

  • Összesen
    69.3 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    516 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    655.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    323 mg
  • Nátrium
    97 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.3 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    521 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    320 mg
  • Retinol - A vitamin:
    511 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    115 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    483 micro
Összesen 1008 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.5 g

Zsír

  • Összesen
    277 g
  • Telített zsírsav
    159 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    86 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    2064 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2622.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    155 mg
  • Kálcium
    395 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    351 mg
  • Foszfor
    1294 mg
  • Nátrium
    388 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    329.1 g
  • Cukor
    204 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    240.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2082 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    333 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    247 micro
  • Kolin:
    1278 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2043 micro
  • α-karotin
    44 micro
  • β-karotin
    461 micro
  • β-crypt
    46 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1934 micro
Összesen 4030 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    29.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    218 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    277.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    137 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.8 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    220 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    135 mg
  • Retinol - A vitamin:
    216 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    204 micro
Összesen 426 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Előmelegítjüka sütőt 180 fokra.
  2. Az étcsokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, de ügyelve arra, hogy ne hevüljön túl. A tűzről lehúzva, hozzáadjuk a vajat folyamatos kevergetés mellett.
  3. Egy tálban a 4 egész tojást, a 4 tojássárgát, valamint a cukrot habverő segítségével felhabosítjuk.
  4. A csokoládéhoz hozzákeverjüka cukros tojást, és végül szitálva a lisztet. Óvatosan, de alaposan elkeverjük.
  5. A tésztát kivajazott és cukorral beszórt formákba töltjük, de ügyelve arra, hogy kb. a kétharmadáig legyen csak tele a forma.
  6. A szuflékat az előmelegített sütőbe tesszük,és kb. 15 perc alatt készre sütjük.
  7. A sütőből kivéve, rövid hűlés után, porcukrozva tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 57
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6546
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha valami igazán finomat szeretnél, és nincs kedved sokat bíbelődni a sütéssel, ajánlom ezt a receptet. Csak néhány hozzávalóra van szükséged, és nagyon finom lesz! Jó sütést és jó étvágyat!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!