r
Nosalty Logó

Csokitorta Nikóka konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nikóka
Csokitorta Nikóka konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 33% Zsír

Tésztához

Krémhez

Bevonáshoz

Összesen 840 kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 33% Zsír

Tésztához

Krémhez

Bevonáshoz

Összesen 10060 kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 33% Zsír

Tésztához

Krémhez

Bevonáshoz

Összesen 384 kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    55.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    528 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    202 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.5 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    374 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    352 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    261 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    115 micro
Összesen 840 kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    100.7 g

Zsír

  • Összesen
    668.2 g
  • Telített zsírsav
    165 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    293 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    177 g
  • Koleszterin
    924 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6336.4 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    188 mg
  • Kálcium
    1617 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    747 mg
  • Foszfor
    2418 mg
  • Nátrium
    1301 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    942.2 g
  • Cukor
    619 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    308.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4488 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    102 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    499 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    204 micro
  • Kolin:
    807 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4227 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    3128 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1376 micro
Összesen 10060 kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    25.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    241.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.9 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    11.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    161 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    119 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 384 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

Tésztához

  1. A tojásfehérjét 10 dkg cukorral habbá verjük. A sárgákat a maradék cukorral, a tejjel, az olajjal kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a sütőporos, kakaóporos lisztet. Jól kikeverjük, végül hozzáadjuk a fehérjehabot.
  2. Tortakarikában megsütjük.
  3. A krémhez a pudingport a tejben a cukorral felfőzzük. Majd ha kihűlt, kikeverjük, és hozzáadjuk a kihabosított margarint és a kakaóport. Megtöltjük vele a tortát, majd 3-4 órára hűtőbe tesszük.
  4. Az olajjal felolvasztjuk a csokit, és a tetejét, oldalát is bevonjuk a tortának. Tetszés szerint díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 116
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 17127
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 04.

Ajánló

Szülinapra, névnapra.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csokitorta Nikóka konyhájából
Nikóka 172 recept

A legkedveltebb torta a családban!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!