Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkefasírt újragondolva

Csirkefasírt újragondolva
Csirkefasírt újragondolva
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Első nap a már jól bevált sült krumpli-fasírt kombinációt választottuk, majd másnap a maradék gombócokat tacoba töltve ettük! :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirke fűszersót egy kis tálban elkeverjük az olívaolajjal, majd félrerakjuk.
  2. A darált húst összekeverjük a tojással és a fél bögre zsemlemorzsával. Ha a massza összeállt, hozzáadjuk a már előkészített olajos fűszersót. Egy utolsó keverés, és jöhetnek a gombócok.
  3. Kis méretű gombócokat formázunk, majd a maradék zsemlemorzsába hempergetjük.
  4. Serpenyőben olajon kisütjük, és még melegen tálaljuk!
  5. Jó étvágyat! :)
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 467
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Tinafőz

Mióta szakács: 2015.05.31.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fasírt, csirkegombóc, csirkehúsos fasírtgolyó

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

juditke89
juditke89 Fri, 2020-04-24 13:44

Szia! Nekem sok lett a zsemlemorzsa ennyi húshoz. Vagy mekkora bögrére gondoltál? Mert én a hagyományos 2-2,5 dl-es bögrét használtam.

565
csirkemell filé 40 dkg
zsemlemorzsa 1 bögre
tojás 1 db
olívaolaj 3 ek
csirke fűszersó 1 ek
napraforgó olaj 1.5 dl