Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csíkos nápolyi szelet

Csíkos nápolyi szelet
Csíkos nápolyi szelet
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az édesség édesszájúaknak készült, az én ötletem. Egyszerű, és mégis nagyon finom! :-))))

hozzávalók / 3 adag

barna krém

fehér krém

tészta

ajánlat

Hűtőben tartsuk, ha nem fogy el egyszerre az egész... Tesco-ban vásároltam hozzá az ostyalapot.

Szólj hozzá!

elkészítés

barna krém

  1. A gesztenyemasszát simára keverjük a folyékony habtejszínnel.

fehér krém

  1. Kevés tejet a liszttel simára keverünk.
  2. A többi tejet a cukorral főni tesszük, és mikor majd nem forr, beleöntjük az elhabart lisztet, és folytonos keverés közben besűrítjük. Hozzákeverjük a vaníliás cukrot és a kókuszt is. Kihűtjük.
  3. Az ostyalapokat megtöltjük, alulra kókuszos kerüljön, majd gesztenyés, és így tovább.
  4. Ha kész, tegyünk óvatosan egy nehezéket a legfelső ostyalap tetejére. Olvasztott csokoládéval díszíthetjük, de anélkül is finom. Éles késsel szeleteljük. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 3 490
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
719 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: desszert

egyéb elnevezések

ostya töltve, nápolyi kétféle krémmel, kókuszos-gesztenyés nápolyi

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

898
gesztenyemassza 25 dkg
habtejszín 1 dl
tej 5 dl
cukor 4 ek
finomliszt 3 csapott ek
vaníliás cukor 1 csomag
kókuszreszelék 15 dkg
ostyalap 6 db