Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Császármorzsa almásan Gabimamitól

Császármorzsa almásan Gabimamitól
Császármorzsa almásan Gabimamitól
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A császármorzsát mindenki ismeri, én újabban almával készítem, és nagyon kellemes ízt ad neki.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojást, a cukrot, a pépesre reszelt almát, a sót jó habosra keverjük, majd a lisztet is, és lassanként simára keverjük a vízzel és a tejjel. Sűrű palacsintamasszát kapunk belőle.
  2. Majd egy 3 literes lábosba olajat öntünk, és ebbe öntjük a masszát, állandó keverés mellett 40 perc alatt aranybarnára pirítjuk, és a fakanállal daraboljuk közben.
  3. Melegen tálaljuk, adhatunk mellé lekvárt, kakaót, ki amivel szereti enni.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 523
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Gabimami58

Mióta szakács: 2012.04.06.
139 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
alkalom: Anyák napja
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

almás smarni, almás császármorzsa, smarni almásan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

696
finomliszt 0.5 kg
tojás 3 db
0.5 kk
porcukor 1 ek
alma 2 kis db
ásványvíz 2.5 dl
tej 2.5 dl
napraforgó olaj 1.5 dl