Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Citromborsos hal

Citromborsos hal
Citromborsos hal
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A fotón látható hal drávai amur, édesapám fogása.

Sűrűn készítjük ezt a fűszeres finom halat.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Szerintem ezt más fajta halból is el lehet készíteni, de legfinomabb a fehér húsúakból.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Pácolás: jó minőségű fehérborban, kb. 2 dl-ben, a szelet halakat bepácoljuk. Elég 1 órára, a félidőben megfordítjuk.
  2. Fűszerezés: a pácolt halról leitatjuk a bort, majd sózzuk, és citromborssal mindkét oldalát beszórjuk.
  3. Megsütjük, tálaljuk citromszelettel és ketchuppal (hozzákeverjük pizza fűszerkeveréket).
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 682
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

tolnaie

Mióta szakács: 2016.10.18.
1 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: horvát
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: grill
kategória: halételek
receptverseny: Heinzegj kedvenc grill ételeddel!
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

citromos hal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

206
hal 30 dkg
fehérbor 2 dl
citrom 1 db
ketchup 3 ek
pizza fűszerkeverék 2 teáskanál
citrombors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint