r
Nosalty Logó

Brownies 3.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Brownies 3.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 30% Zsír

A tésztához

A sütőforma kikenéséhez

Összesen 439 kcal
  • 8% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 30% Zsír

A tésztához

A sütőforma kikenéséhez

Összesen 2628 kcal
  • 8% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 30% Zsír

A tésztához

A sütőforma kikenéséhez

Összesen 454 kcal
  • 8% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    27.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    352.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.2 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 439 kcal
  • 8% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    42.1 g

Zsír

  • Összesen
    166.8 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    398 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2115.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    72 mg
  • Kálcium
    347 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    414 mg
  • Foszfor
    996 mg
  • Nátrium
    259 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    259.3 g
  • Cukor
    151 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    91.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    253 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    49 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    103 micro
  • Kolin:
    326 mg
  • Retinol - A vitamin:
    249 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    50 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    544 micro
Összesen 2628 kcal
  • 8% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    28.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    364.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    172 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.7 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    43 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    94 micro
Összesen 454 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A sütőforma kikenéséhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Az étcsokoládét apró darabokra vágjuk, majd beletesszük egy keverőtálba. Hozzáadjuk a lisztet, a cukrot, a kakaóport és a sütőport.
  2. Egy kisebb tálban a nescafét feloldjuk kb. 1 evőkanálnyi langyos vízben. Hozzáütjük a tojásokat és belecsurgatjuk az olajat, majd habverővel simára keverjük az egészet.
  3. Az olajos masszát összedolgozzuk a csokidarabkás liszttel, majd a kész tésztát kivajazott kb. 24 cm átmérőjű tortaformába simítjuk. A tetejét megszórjuk durvára vágott mandulával.
  4. Előmelegített sütőben, 180 fokon, 20-30 percig sütjük. Villával ellenőrizhetjük, hogy ragad-e még a közepe, de arra is ügyelni kell, nehogy túlsüljön és kiszáradjon.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 115
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 29223
  • Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 13.

Ajánló

Az eredeti recept szerint durvára vágott dió kerül a tetejére. Vaníliafagyi vagy friss gyümölcs jól kiegészíti.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pár évvel ezelőtt mindig ezt a csokis sütit készítettem, ha vendégeket vártunk, mert gyors és egyszerű. Az eredeti receptet Stahl Judit Gyorsan, valami finomat című könyvében találtam. Néha újra előveszem, mert nem lehet megunni.

Hozzávalók

A tésztához

A sütőforma kikenéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...