r
Nosalty Logó

Brownie Csillától

Salamon Csilla
Brownie Csillától
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

576
Kalória
8.6g
Fehérje
72.1g
Szénhidrát
31.4g
Zsír
76.5g
Víz
49.9g
Koleszterin
4.8g
Élelmi rost
42.1g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 576 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 4615 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 301 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    31.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    384.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    180 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    72.1 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    76.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    285 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    269 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    193 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 576 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    68.4 g

Zsír

  • Összesen
    251.1 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    110 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    77 g
  • Koleszterin
    399 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3075.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    136 mg
  • Kálcium
    599 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    552 mg
  • Foszfor
    1436 mg
  • Nátrium
    314 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    577 g
  • Cukor
    336 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

Víz

  • Összesen
    611.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2284 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    237 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    407 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2156 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1543 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    565 micro
Összesen 4615 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    200.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    37.6 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    39.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    140 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 301 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A vizet egy kisebb lábosba öntjük, a margarint és a kakaót hozzáadjuk, kevergetve felforraljuk, majd a tűzről lehúzzuk.
  2. A lisztet a cukorral és a szódabikarbónával összeforgatjuk, és az előzőekhez keverjük. Ezután kerül bele a joghurt, tojás, és a vaníliás cukor.
  3. Egy tepsit margarinnal kikenünk, a tésztát beleöntjük és elsimítjuk, majd megsütjük.
  4. A tészta tetejérevalókat a dió kivételével megmelegítjük. Amikor a cukor megolvad benne, akkor keverjük bele a diót. Ezt a masszát egyenletesen a kisült, még meleg tészta tetejére kenjük, és csak akkor szeleteljük föl, amikor ez a bevonat megszilárdul.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 50 p
  • Sütés ideje: 20 p
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30×25

Pikk-pakk elkészül.

Nosalty stories

További receptek

Legegyszerűbb tiramisu

Mindenki imádja, mindenki ismeri: a tiramisu az olasz gasztronómia egyik hamisítatlan és örök szereplője. A sütésmentes desszert bármilyen alkalomra gyorsan elkészíthető, bár az ...

Lakos Benedek

Legszaftosabb brownie

Íme egy brownie-recept, amit pont olyan, mint amilyennek lennie kell: masszív, kiadós, ragacsos, és nagyon csokis. Bárki használhatja alapnak! Az is, aki először készíti, és az is, aki ...

Gerzsenyi Flóra

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek