r
Nosalty Logó

Brokkoli pástétom

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Brokkoli pástétom
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
96 °C
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 231 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1148 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 118 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    248 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    776.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    263 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    246 mg
  • Nátrium
    219 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    110.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    217 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    174 mg
  • Retinol - A vitamin:
    196 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    246 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1085 micro
Összesen 231 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.2 g

Zsír

  • Összesen
    84.6 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    1240 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3881.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    95 mg
  • Kálcium
    1315 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    1232 mg
  • Nátrium
    1097 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.3 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    553.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1085 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    278 mg
  • D vitamin:
    242 micro
  • K vitamin:
    316 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    369 micro
  • Kolin:
    872 mg
  • Retinol - A vitamin:
    979 micro
  • α-karotin
    99 micro
  • β-karotin
    1229 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5426 micro
Összesen 1148 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    129 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    402.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    114 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    113 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    127 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    563 micro
Összesen 118 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk le a brokkoli rózsákat a torzsájáról. A rózsákat tegyük 5 percre, lobogó, sós vízbe, majd öblítsük le őket hideg vízzel, és hagyjuk lecsepegni.
  2. Béleljük ki folpackkal a terrine edényt, majd rendezzük el rajta a brokkoli rózsákat.
  3. Vágjuk apróra a hagymát, és pároljuk meg, majd hagyjuk hűlni.
  4. Keverjük össze egy tálban a vajat, a Boursin borsos sajtot, a tojásokat, a tejszínt és a hagymát, majd ízesítsük sóval, borssal. Öntsük a keveréket a brokkoli rózsákra.
  5. Süssük 30 percig 96 °C-on, Vital programon, a 3. polcszinten.
  • Sütés hőfoka: 96 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 56
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 4935
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 02.

Ajánló

A pástétom kiváló választás bulikra – nagyon jól néz ki és jó előre el lehet készíteni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kitűnő zöldséges pástétom az Electrolux konyhájából.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!