Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borzas pogácsa

Borzas pogácsa
Borzas pogácsa
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy régi receptkönyvben találtam. A család nagyon szereti. Nagyon finom, sós vendégváró.

hozzávalók / 6 adag

tészta

töltelék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit: lisztet, puha margarint, tojást, tejfölt, sót és a reszelt sajtot összegyúrjuk.
  2. Kinyújtjuk fél cm vastagra, és kis pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
  3. Sütőlemezre rakjuk, és kisütjük.
  4. A krémsajtot (medve sajt) villával összetörjük. Hozzáadjuk a vajat, 2 kanál tejfölt és a csipet sót. Jól kikavarjuk.
  5. Amikor a pogácsa kisült, a krémmel kettőt összeragasztunk úgy, hogy a krém egy kicsit túlérjen a tésztán, és a reszelt sajtba forgatjuk.
  • sütési hőfok: 190°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 12 609
elküldve: 2
receptkönyvben: 78
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Tündi78

Mióta szakács: 2010.11.09.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pogácsa
receptverseny: Vénusz húsvéti receptverseny
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

borzas papucs, töltött pogácsa, tejfölös sajtos süti, sajtos tejfölkrémmel töltött pogácsa, szakállas pogácsa

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

764
finomliszt 40 dkg
margarin 12 dkg
tojás 1 db
tejföl 2 dl
0 ízlés szerint
trappista sajt 6 dkg
krémsajt 180 g
vaj 10 dkg
tejföl 2 ek
1 csipet
trappista sajt 10 dkg