r
Nosalty Logó

Bögrés-barackos kevert süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Bögrés-barackos kevert süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1140 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 4553 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 260 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    20.4 g

Zsír

  • Összesen
    47.7 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    292 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    971.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    217 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    435 mg
  • Nátrium
    212 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    159.7 g
  • Cukor
    72 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    195.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    448 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    176 mg
  • Retinol - A vitamin:
    422 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    275 micro
  • β-crypt
    85 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    373 micro
Összesen 1140 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    81.7 g

Zsír

  • Összesen
    190.8 g
  • Telített zsírsav
    111 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    56 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1168 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3884.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    219 mg
  • Kálcium
    866 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    189 mg
  • Foszfor
    1741 mg
  • Nátrium
    846 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    638.6 g
  • Cukor
    288 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    783.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1792 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    162 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    243 micro
  • Kolin:
    704 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1690 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1101 micro
  • β-crypt
    339 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1492 micro
Összesen 4553 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    221.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.4 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    102 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 260 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajat fehéredésig keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral.
  2. Folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a tojásokat, joghurtot és a sütőporral elkevert lisztet.
  3. Sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük, elsimítjuk, tetejére elosztjuk a feldarabolt barackot, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük (kb. 30 perc).
  4. Miután kihűlt, felszeleteljük, és porcukorral meghintjük (elhagyható).
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 72
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 11209
  • Feltöltés dátuma: 2020. szeptember 18.

Receptkategóriák

Bögrés-barackos kevert süti
Salamon Csilla 1202 recept

Friss, házi tojástól van ilyen szép sárga színe. Bármilyen gyümölccsel elkészíthető.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek