r
Nosalty Logó

Barackos-babapiskótás pudingtál

dorcus89
Barackos-babapiskótás pudingtál
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

320
Kalória
8g
Fehérje
60.5g
Szénhidrát
3.8g
Zsír
61.2g
Víz
-
Koleszterin
2.5g
Élelmi rost
29.9g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 320 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1281 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 136 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    235.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    123 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    18 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    60.5 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    61.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    763 micro
  • β-crypt
    73 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 320 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32 g

Zsír

  • Összesen
    15.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    943.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    493 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    347 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    242.1 g
  • Cukor
    120 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    244.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    268 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    3052 micro
  • β-crypt
    290 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    248 micro
Összesen 1281 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    1.6 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    99.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    7 mg
  • Nátrium
    37 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    25.6 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    25.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    323 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 136 kcal

Elkészítés

  1. A sárgabarackokat megmossuk, szétválasztjuk, és a magját eltávolítjuk. Érdemes apróbb szemű barackokat használni, vagy ha nagyobbak a barackok, akkor vágjuk négybe.
  2. Ezután a vaníliás pudingport a leírás alapján elkészítjük. Általában 3-4 dl tejjel kell kikeverni 2-3 perc alatt a port. De ha nem szeretjük az ilyen pudingot, akkor csinálhatjuk hagyományossal is.
  3. Ezután elkezdünk rétegezni. Alulra lerakjuk a barackokat, erre jön a puding, ezután pedig a babapiskóta, melyet előtte egy pillanatra belemártunk a tejbe. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
  4. Ha marad még barack, a tetejét díszíthetjük vele. Havan időnk 1 napra, ha nincs türelmünk akkor1 éjszakára hűtőbe tesszük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p

Nők lapja konyha magazinban volt egy hasonló recept, amit én továbbgondoltam egy főzés-sütés nélküli süteményre. A nyári kánikulában -ha vágyunk egy kis édes gyümölcsös finomságra-, akkor ez gyorsan kész van, és nem kell hozzá sütőt/tűzhelyet kapcsolnunk. 

További receptek

Legszaftosabb brownie

Íme egy brownie-recept, amit pont olyan, mint amilyennek lennie kell: masszív, kiadós, ragacsos, és nagyon csokis. Bárki használhatja alapnak! Az is, aki először készíti, és az is, aki ...

Gerzsenyi Flóra

Epres krémes házilag

A házi krémes bonyolultnak tűnhet, pedig abszolút nem az: ha pedig már egyszer elsajátítottuk a technikáját, szinte bármilyen ízű habkönnyű krémet a leveles lapok közé tölthetünk. ...

Lakos Benedek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...