r
Nosalty Logó

Barackkrémes túrós kekszmorzsaágyon

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Barackkrémes túrós kekszmorzsaágyon
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír

sütialap

túrókrém

barackkrém

összeállítás

Összesen 844 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír

sütialap

túrókrém

barackkrém

összeállítás

Összesen 4223 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír

sütialap

túrókrém

barackkrém

összeállítás

Összesen 166 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.8 g

Zsír

  • Összesen
    45.7 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1259.7 g
  • Cink
    261 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    208 mg
  • Vas
    201 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    322 mg
  • Nátrium
    209 mg
  • Réz
    10 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.4 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    329.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    500 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    25 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    120 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    289 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    2417 micro
  • β-crypt
    223 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    191 micro
Összesen 844 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    148.9 g

Zsír

  • Összesen
    228.6 g
  • Telített zsírsav
    137 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    479 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6298.4 g
  • Cink
    1305 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    1042 mg
  • Vas
    1004 mg
  • Magnézium
    187 mg
  • Foszfor
    1612 mg
  • Nátrium
    1046 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    41 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    402.2 g
  • Cukor
    229 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    1647.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2500 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    110 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    130 micro
  • Kolin:
    125 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1443 micro
  • α-karotin
    204 micro
  • β-karotin
    12086 micro
  • β-crypt
    1117 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    956 micro
Összesen 4223 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    246.7 g
  • Cink
    51 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    24 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    473 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 166 Kcal

Hozzávalók

sütialap

túrókrém

barackkrém

összeállítás

Elkészítés

sütialap

  1. A kekszet egy neylon tasakba tesszük, és összetörjük pár csapással. A vajat felolvasztjuk, és összekeverjük a morzsalékkal.

túrókrém

  1. A krémhez a túrót villával összetörjük, majd összedolgozzuk a porcukorral, a citromlével. 1 dl hideg vízben elkeverjük a zselatint, majd folyamatos kevergetés mellett felmelegítjük. Kevergetve szobahőmérsékletűre hűtjük.
  2. A joghurtot a túróhoz keverjük, majd belecsorgatjuk a zselatint, és a krémet a hűtőbe tesszük. (Ne ijedjünk meg, mert ilyenkor elég folyós lesz a krém.)

barackkrém

  1. A barackot héjastól ledaráljuk, vagy aprítóban pépesítjük. Tűzre tesszük, és a cukorral összefőzzük. Hagyjuk kihűlni.

összeállítás

  1. A kekszmorzsa alapot egy 25 cm-es kapcsos formába belenyomkodjuk. A túrókrémet rácsorgatjuk. Aztán 2-3 órára hűtőbe tesszük megdermedni. A kihűlt barackkrémet a tetejére kenjük. Máris fogyasztható. Jó étvágyat!!
  • Tepsi mérete: 25
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4693
  • Feltöltés dátuma: 2018. július 31.

Ajánló

Aki édesebben szeretné, az tegyen még a túrókrémbe több porcukrot!!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Mindenki tudja rengeteg torta recept létezik, mindig jó kipróbálni újabbakat, vagy akár kitalálni, tökéletesíteni a saját verziót......Annak  sem kell tartania a tortasütéstől, aki mostanában ismerkedik a konyhai műveletekkel. Ezt a süteményt én is magamtól találtam ki, mint sok mást is, és a siker nem maradt el!!! :-)))

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

sütialap

túrókrém

barackkrém

összeállítás

Címlapról ajánljuk

További cikkek