r
Nosalty Logó

Babos-tejszínes csirkemáj

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Babos-tejszínes csirkemáj
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 521 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2081 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 184 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.6 g

Zsír

  • Összesen
    29.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    471 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1069.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    167 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    566 mg
  • Nátrium
    133 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    182.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4170 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    891 micro
  • Kolin:
    280 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4161 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    50 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 521 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    134.3 g

Zsír

  • Összesen
    118.3 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    1885 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4278.1 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    301 mg
  • Kálcium
    667 mg
  • Vas
    62 mg
  • Magnézium
    423 mg
  • Foszfor
    2263 mg
  • Nátrium
    533 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.5 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    728.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16679 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    84 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    104 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    10 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    54 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3563 micro
  • Kolin:
    1119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16643 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    326 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    200 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 2081 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    167 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    378.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    200 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1475 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    315 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1472 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    18 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 184 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemájat megmossuk, és felaprítjuk.
  2. A szalonnát kockára vágjuk, majd zsírjára pirítjuk, és rátesszük a csirkemájat. Mikor megpuhult, hozzáadjuk a felkockázott hagymát, sózzuk, borsozzuk, és meghintjük tárkonnyal.
  3. A babot leöblítjük, és a májhoz adjuk.
  4. Összefőzzük, ráöntjük a tejszínt, és még 4-5 percig együtt főzzük.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 3397
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 28.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Babos-tejszínes csirkemáj
Salamon Csilla 1184 recept

Tartalmas egytálétel.

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek