Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Babapiskótás-tejfölös desszert

Babapiskótás-tejfölös desszert
Babapiskótás-tejfölös desszert
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Keresztapámékkal jártunk Győr mellett egy kis faluban, ott ettünk ilyet először, és akkor úgy elnyerte a tetszésünket, hogy azonnal elkértem a receptjét.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Bármilyen gyümölcs, ami kicsit lédúsabb vagy csokidarabka felhasználható éppen, bármi amit szerettek. Ha csokidarabkákat szoktam belerakni, akkor a babapiskótát kicsit beáztatom tejben. Mi cukor hozzáadása nélkül készítjük, de mindenki annyit tegyen bele, amit az ő ízlése kér. Kicsit a krém íze emlékeztet a vaníliás krémtúróra!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejfölt az ízlés szerinti porcukor mennyiséggel és a főzés nélküli pudingporral kikeverjük.
  2. Egy sor babapiskótát leteszünk az edény aljára, utána a tejfölös masszát és pár szem epret, és addig rétegezzük, míg el nem fogy minden hozzávaló.
  3. Betesszük a hűtőszekrénybe addig, amíg a piskóta meg nem puhul.
  • elkészítettem: 1000 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 5 154
elküldve: 1
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

doroveibetty

Mióta szakács: 2014.03.12.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

tejfölkrémes babapiskóta, babapiskótás krém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

941
babapiskóta 400 g
tejföl 850 g
vaníliás pudingpor 1 tasak
porcukor 10 dkg
eper 20 dkg