r
Nosalty Logó

Avokádós tojáskrém Glaser konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Avokádós tojáskrém Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 275 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 549 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 129 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    21.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    336 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    440.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    193 mg
  • Nátrium
    130 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    123.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    139 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    78 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    275 mg
  • Retinol - A vitamin:
    133 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    510 micro
Összesen 275 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.2 g

Zsír

  • Összesen
    43 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    671 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    880.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    387 mg
  • Nátrium
    261 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    246.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    278 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    157 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    194 micro
  • Kolin:
    550 mg
  • Retinol - A vitamin:
    266 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    111 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1019 micro
Összesen 549 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    160 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    209.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    242 micro
Összesen 129 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojást megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük, meghántjuk, durvára vágjuk, majd hagyjuk hűlni.
  2. Az avokádót kettévágjuk, a magot kiszedjük, az avokádóhúst a héjból kikanalazzuk, majd durvára vágjuk, kevés limelével meglocsoljuk.
  3. A joghurtot elkeverjük a mustárral, hozzáadjuk a tojást és az avokádót, egy villával összetördeljük. Sóval, borssal és limelével ízesítjük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 121
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 10042
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A krémet ízesíthetjük kevés apróra vágott újhagymával is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...