r
Nosalty Logó

Ananászos-kefires süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
SzBori
Ananászos-kefires süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 857 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 3425 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 252 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    30.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    784.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    221 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    320 mg
  • Nátrium
    167 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    136.1 g
  • Cukor
    77 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    156.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 857 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.8 g

Zsír

  • Összesen
    122.4 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    213 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3136.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    125 mg
  • Kálcium
    883 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    164 mg
  • Foszfor
    1280 mg
  • Nátrium
    670 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    544.6 g
  • Cukor
    309 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    626.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    45 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    138 micro
  • Kolin:
    233 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    133 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    297 micro
Összesen 3425 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    231.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.1 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 252 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hozzávalókat egy nagy tálba mérjük, majd simára keverjük. (A méréshez egy 2 dl-es poharat használjunk.)
  2. A masszát kivajazott, lisztezett vagy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Ez a mennyiség egy 24 cm átmérőjű kör alakú tepsiben ideális magasságú lesz.
  3. Előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 35 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 289
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 25219
  • Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 02.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ananászos-kefires süti
SzBori 5 recept

Egyszerű, gyors és finom! Kell ennél több?:) 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ha nem láttál még hullámvasutazó virslit, most fogsz

A Gallio pulykafelvágottak új werkfilmjéből kiderül, hogy programozott robotkamera pásztázta a körhintázó szalámikat, a szellemeskedő pulykapárizsit és a hullámvasutazó virsliket. A stáb digitális animáció helyett igyekezett a legtöbb dolgot terepasztalon berendezve és mozgatva megvalósítani. Lessétek meg a nem mindennapi reklámot!

Nosalty

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.