Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-diós bögrés muffin

Almás-diós bögrés muffin
Almás-diós bögrés muffin
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom!!! Ajánlani tudom. :D

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet, a sót, a fahéjat, a szódabikarbónát és a cukrot összekeverjük.
  2. A tojást kézzel felverjük, beleöntjük az olajat, hozzáadjuk a vanília aromát.
  3. Lereszeljük az almát, és összedaraboljuk a diót.
  4. Egy tálba összekeverjük az összes szárazat, a felvert tojást, a lereszelt almát és az apróra vágott diót.
  5. A sütőformát kivajazzuk vagy papírt teszünk bele, kb a forma 3/4-ig töltjük a masszát.
  6. Kb. 30 perc alatt készre sütjük.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 23 210
elküldve: 8
receptkönyvben: 228
elkészítve: 13/17
Facebookon megjelent: -

szakács

kistigris86

Mióta szakács: 2012.01.31.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gyümölcsös muffin, almás muffin, ropogós muffin

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Nuskafruska
Nuskafruska Thu, 2014-03-27 15:19

Nekem is nagyon bevált! Már többször el is készítettem! Köszönet!

zsanczu
zsanczu Sun, 2014-02-16 12:41

Ezzel a recepttel arattam sikert, 2 napja csináltam először muffint! És amikor kivettem a sütőből, és megláttam, milyen jól néz ki, tudtam, hogy nem most csináltam utoljára muffint! Köszönöm szépen a pozitív élményt!:) Csak ajánlani tudom!

greenpearl
greenpearl / greenpearl Sun, 2012-08-05 15:14

Szia! Köszi a receptet, pikk-pakk elkészült és nagyon finom volt. Ezen teszteltem hogy sikerült az idei sárgabarack lekvár, tökéletes alap volt hozzá :-) Ajánlom mindenkinek!

805
finomliszt 1.75 bögre
napraforgó olaj 1.25 dl
cukor 0.75 bögre
szódabikarbóna 1 teáskanál
1 csipet
tojás 2 db
fahéj 0 ízlés szerint
alma 2 db
dió 5 dkg
vaníliaaroma 1 teáskanál