Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
Megint egy említésre méltó Instagram-account, ezúttal nem tortákkal, hanem megannyi lélegzetelállító kenyérrel. Igazi, ropogós héjú, házi kelesztésű kenyérrel.
Haladunk a megoldás felé: csak természetes, gyorsan bomló anyagokból született biozacskó az egyszer használatos vékony bolti nejlonok helyett. Így készül:
Január van, cidri van, de a Chez Dodoban viszont gondoskodnak róla, hogy meleget csempésszenek testünkbe és lelkünkbe.
Na jó, kicsit csalunk, némelyiknek azért kell pihenőidő is, de alapvetően gyorsan megvagy velük, így hétköznapra is ajánljuk őket.
Ha farsang, akkor fánk! Olyan színpompás és különleges fánkokat mutatunk, amilyeneket még biztosan nem láttál!
Nem muszáj mindig főzni - dobj össze egy szendvicset, de ne akármilyet! Válassz innen:

Korábbi bejegyzések