Ha így tálalod az ételt, akkor nem tudod magad túlenni
A túlevés igencsak kellemetlen érzés, ezért, ha te is szeretnéd elkerülni, akkor csak egy apró változtatásra lesz szükséged (azon kívül, hogy nem eszel túl sokat.)
NosaltyA túlevés igencsak kellemetlen érzés, ezért, ha te is szeretnéd elkerülni, akkor csak egy apró változtatásra lesz szükséged (azon kívül, hogy nem eszel túl sokat.)
NosaltyAz ünnepi menü végig kóstolása után mindenki kigombolja a nadrágját. Pedig van módszer, amivel el lehet kerülni a puffadást.
NosaltyA karácsony egyet jelent a végtelen kajálásokkal, a túlevés viszont nincs jó hatással az egészségre. Mutatjuk, hogy tudod megállni, hogy idén is betegre edd magad.
NosaltyAz evés az élet egyik legnagyobb öröme, a túlevés pedig az élet egyik legnagyobbá váló problémája. Kutatók most megpróbálták megérteni a mögötte húzódó folyamatokat.
Stuth-Nagy NikiHa éppen rossz időszakon mész keresztül, vagy valamiért nagyon stresszes vagy, te is a nasik után nyúlsz? Ha eddig úgy érezted, hogy ilyenkor lehet, hiszen mindenki így csinálja, van egy rossz hírünk: egy friss kutatás szerint sem a nassolásért, sem a túlevésért nem a stressz hatására a szervezetünkben lejátszódó folyamatok a felelősek.
Stuth-Nagy NikiA húsvéti ebéd telis-tele van nehéz fogásokkal, így könnyedén előfordulhat, hogy megterheli a gyomrodat, és beüt a kajakóma. Jöjjön néhány tanács, amivel elkerülheted vagy legyőzheted ezt a kellemetlen jelenséget!
Liptai LillaLehet, hogy nem is a rossz szokásokat vagy a túl erős kívánósságot kell a sok nassolás számlájára írni – egy friss kutatás szerint egész egyszerűen az agyad lehet a hibás azért, ha nem bírod időben abbahagyni az evést.
Stuth-Nagy NikiA túlevésnek bizony nagyon kellemetlen következményei lehetnek, így tényleg érdemes abbahagyni az étkezést, ha már jóllaktunk. Logikus, igaz? Sokunknak mégsem az.
Liptai LillaHogyha a szem a lélek tükre, a bőr valószínűleg az egészségé. Számtalan olyan egészségügyi probléma és betegség van, amit az arcbőrünk alapos vizsgálatával könnyedén felismerhetünk.
Kremmer MagdiSzégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!
Rosanics PetraA Krúdy-év emlékezetes volt. 2013-ban reflektorfénybe került Óbuda vendéglátása, az ihletadó pedig az író születésének 135. és halálának 80. évfordulója volt. Ekkor még több legendás hely működött a Krúdy-negyedben: egy évre rá zárt be a Lajos utcai Régi Sipos Halászkert, aztán a Mókus Söröző, majd a Fő téri Új Sipos is. A kultikus vendéglői negyed fénye mára kissé elhalványult, pedig most is van hová mennünk, ha egy kis vendéglői nosztalgiára vágyunk. 5 jó helyet ajánlunk Óbuda szívében!
NosaltyA mai menü tele lesz olyan fogásokkal, melyben helyet kapnak a tavasz csodás alapanyagai.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
A görögdinnye az egyik legkedveltebb gyümölcs, de vannak, akik jobb, ha módjával és óvatosan fogyasztják.