A karácsony a szeretet ünnepe, mégis sokat szoktunk idegeskedni miatta. Ha átgondoljuk, rájövünk, hogy valójában olyan dolgok miatt stresszelünk, amik nem is igazán fontosak.
Egy új kutatás szerint könnyebben vehetjük fel a harcot a stressz ellen, ha rendszeresen fogyasztunk fermentált és prebiotikus ételeket. Szerencsére az egyik kedvenc savanyúságunk is ilyen, szóval egyszerű lesz, nem?
Amikor stresszesek vagyunk, akkor gyakran nyúlunk az ételhez vigaszként. Nem olyan rossz ötlet, de válasszunk olyan finomságokat, melyek egészségesek és csökkenti a stresszt.
Rengetegféle teát termesztenek, illetve számos növényből készítenek teát, de most az egyik legősibb és talán legismertebb, hagyományos teacserjéből készült zöld teáról osztunk meg veletek pár gondolatot. (x)
Portugál kolbászos, olasz tojásos, finn lazacos, epres-mákos, krémes spenótos, sóskás-tojásos? Bizony, ezek mind-mind extra levesek, melyekkel új kedvencekre tehetsz szert!
Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.
Ha kiváncsi vagy, a szakemberek szerint melyek azok a kozmetikai szerek és termékek, melyeket gyakorlatilag teljesen felesleges megvásárolnod, akkor figyelj!