profi séf

Olyan szaftos lesz a tarjád, mint egy profi séfé –...

Mindig is szívesen kértél volna tanácsot egy profi séftől, de sosem volt rá lehetőséged? Most kinyitjuk a titkok kamráját, és beinvitálunk mindenkit – új gasztroarcunk, Árpi segítségével beavatunk titeket a főzés fortélyaiba. Árpi keni-vágja, és séftudását veled is szívesen megosztja, hogy az olyan egyszerű étkek, mint a tarja-krumplipüré is tökéletes, szinte éttermi szintre emelkedjenek. Velünk tartasz?

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...