5 eszköz a konyhádban, amit egy profi séf kidobatna veled

Ezek közül némelyik egyszerűen csak felesleges, de akad olyan is, ami egyenesen káros lehet az egészségedre.

Manapság olyan sokféle eszköz, szerkezet és kütyü érhető el a piacon, hogy a konyhád – legyen szó a pultokról, a fiókokról vagy a szekrényekről – könnyen zsúfolttá válhat. És ha a szívedre teszed a kezed, biztosan te is egyetértesz abban, hogy ezek közül egyáltalán nincs mindenre szükséged.

A Thekitchn.com most egy séfet, a brooklyni Insa szakácsát, Sohui Kimet kérdezte a témában, ő pedig elárulta, hogy melyek azok a konyhában megtalálható felesleges dolgok, amelyektől ő mihamarabb megszabadulna.

Forrásunk volt.


Még több érdekes cikk:

Legújabb receptek

Gesztenyekrémes keksztekercs

Keksztekercs, kókusztekercs, kókuszgolyó - mind hasonló téma, mégis mindegyik egy kicsit más. Most a keksztekercs gesztenyekrémmel és kókusszal elegyedik. Mi ezt a kombót is imádjuk.:) ...

Turbolyás varenyiki

A varenyiki nagy kedvencem. Darált hússal, húsos szalonnás burgonyával szoktam tölteni. Most a kapor helyett a saját kertemből való turbolyával készítettem el, nem utoljára. Keverhető a ...

Címlapról ajánljuk

Ezeket a netes naptejpraktikákat nehogy kipróbáld, mert veszélyesek

Az internet tele van házi praktikákkal és receptekkel, hogyan védheted meg bőrödet az UV sugárzástól, és bár a természetes anyagokról azt gondolhatnád, hogy ártalmatlanok, valójában rendkívül veszélyes lehet ezek alkalmazása. Nem, a kókuszolaj és a répalé nem véd meg a napsugaraktól, sőt, leégéshez vagy akár bőrrákhoz is vezethetnek.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Bodzaszörp tartósítószer nélkül

Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...