Aggodalomra okot adó tények derültek ki a magyar TV-paprikáról
Nemrég laboratóriumi vizsgálatnak vetették alá a magyar TV-paprikát, mely során aggodalomra okot adó tények derültek ki a lecsó egyik alapanyagáról.
NosaltyNemrég laboratóriumi vizsgálatnak vetették alá a magyar TV-paprikát, mely során aggodalomra okot adó tények derültek ki a lecsó egyik alapanyagáról.
NosaltySzeretnéd, ha jövőre nagyobb lenne a paprikatermésed? Akkor már most érdemes elgondolkodni azon, hogy miként tudod ezt elérni. De ne aggódj, mi segítünk neked!
NosaltyA lecsó olyan étel, ami nélkül egyértelműen nincs nyár. Legyen szó családi ebédről, kerti partiról vagy egyszemélyes vágyódásról. Minden szezonban készül a konyhánkban!
NosaltyHa te is dúskálni szeretnél a bőséges paprikatermésben, akkor fogadj meg egy nagyon egyszerű tippet: tudd, hogy mi mellé ülteted!
NosaltyNincs is jobb érzés, mint nyaranta hazai (vagy még inkább házi) zöldségeket fogyasztani, a hideg telek miatt azonban szezonon kívül importárut kell vennünk, ha kedvenc paradicsomos, paprikás vagy uborkás ételeinket készítenénk el. A Mediterranean Combo jóvoltából pár héttel ezelőtt Krétára látogathattunk, ahol saját szemünkkel csodálhattuk meg az üvegházas termesztést, ami Európa jó részét látja el zöldséggel, szezonon kívül is.
Rosanics PetraNemcsak Szabolcsban imádunk minden ételbe egy kis pirosló fűszerpaprikát csempészni, ugye? Jöjjenek a legnagyobb kedvencek, amiknek tökéletes ízt ad!
NosaltyRitkán adhatunk hírt az utóbbi időben arról, hogy valamilyen élelmiszer ára stagnált, arról pedig pláne nem, hogy csökkent. Pedig akadnak ilyenek is.
NosaltyA magyar konyha egyik fontos alapvetése, hogy ha nem elég csípős az étel, akkor nem is jó – de kevesen tudják, hogy a csilipaprika például mennyire egészséges.
Stuth-Nagy NikiAligha létezik jobb nyári étel a lecsónál, ezt a mennyei, zöldséges fogást azonban bőven lehet fokozni akárcsak annyival is, hogy minden alapanyagból a legjobbat választjuk. A következő recept bár klasszikus, minden várakozást felülmúl.
NosaltyA paradicsom és a paprika mindketten népszerű nyári szereplők a konyhában, és mivel újabban elég borsos árban vannak, mindent meg kell tennünk azért, hogy meg is maradjanak ott. Jöjjön a mai, bombabiztos Napi Tipp!
Lakos BenedekHa nyár, akkor lecsó, ha lecsó, akkor hagyományos, ratatouille, török lecsó, shakshuka és sok egyéb variáns, a legnagyobb örömötökre.
NosaltyOlyan főételeket gyűjtöttünk össze nektek, melyekért tudjuk, hogy rajongtok, de akár két étkezésre elegendő adagot is gond nélkül összehozhattok, ráadásul naaaagyon krémesek.
NosaltyNem múlhat el nyár töltött paprika nélkül, hoztunk nektek 10 igazi, házias receptet, amelyekben mind találunk egy kis csavart.
NosaltyBőven van élet a sós-csípős, durvára darált paprikakészítményen túl is, hiszen megannyi nemzet használja ízesítésre, vagy akár magában is a jól kombinálható és fűszerezhető, intenzív paprikakrémeket.
Pákozdi NóraAz édesgyökérről sokaknak a medvecukor jut eszébe, és annak is a nem túl barátságos íze. Azonban érdemes ezt a gyógynövényt teaként is fogyasztani, mert rendkívüli hatásait meghálálja a tested.
NosaltyA nemzetgazdasági miniszter meglebegtette, hogy a kormány a közeljövőben újra beleszólhat az élelmiszerárakba.
NosaltyVirsli, virsli, virsli! Gyors, egészen olcsó, fehérjedús késztermék, és ha minőségit választunk, tényleg nincs vele gond - ja, és a gyerekek is megeszik. Na de miért nem szabad főzni?!
NosaltyA koreai influenszer napok óta járja budapest legnépszerűbb vendéglátóegységeit, ahol óriási mennyiségű ételt eszik meg.
Aki szereti a zöldségeket, az mindenképpen lessen rá az alábbi összeállításra: spenótleves, cukkinis palacsinta és édes felfújt az ajánlat.
Egyszer-kétszer már felbukkant a Lidl polcain a zöld, krémes finomság, melyet sokan a dubaji csoki házi változata miatt kerestek, most pedig újra kapható a slágertermék, ráadásul akciósan. Pisztáciakrém-imádók, figyelem!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...