otthonfőzés

Így kötheted össze a konyhai spórolást a bolygóvédelemmel

2023-ban egyre nagyobb nyomásként élhetünk meg két (sajnos egyáltalán nem pozitív) dolgot: az egyik a folyamatos drágulás, a másik pedig a bolygónk továbbra sem javuló helyzete. De mi a kapcsolat ezek között? Nem borzasztóan drága zöld-öko-bio-mentes módon főzni és étkezni? A Januári Fogadom sorozat utolsó részében kiderül.

Lakos Benedek

„Nem kell rástresszelni a receptekre, nem feltétlen kell mindent pöccre...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Decemberben Kovács Júliával interjúztunk, akinek fiatalos, izgalmas és kreatív receptjeivel már találkozhattatok az oldalon. Szia, Júlia!

Nosalty

#HÁZIMENZA – Katona Zsuzsi bevált csirkerakottasát készítette el nekünk –...

Két évvel ezelőtt született meg a Nosalty első, főzésre hangolt Facebook-csoportja, a #HÁZIMENZA, mely a pandémia alatt igazi gasztroközösséggé nőtte ki magát. Az ebből elindult #HÁZIMENZA-videósorozatban főzni szerető civil emberek mutatják be kedvenc vagy éppen jól bevált receptjeiket. Ezúttal Katona Zsuzsi konyhájába nyertünk bepillantást, aki olyan szuper csirkerakottast készített, ami akár az ünnepi asztalon is megállná a helyét. Főzés közben pedig megosztotta velünk a sütés-főzéssel kapcsolatos hétköznapi praktikáit is.

Hirdetés

Így főztök ti – Ilyen lesz az idei karácsony a...

Cikksorozatunk, az Így főztök ti, azért indult el, hogy tőletek, az olvasóktól tanulhassunk mindannyian. Decemberben pedig mi másról lenne szó, ha nem a karácsonyról? Fogadjátok szeretettel három Nosalty-hobbiszakács gondolatait, receptjeit, ötleteit és tanácsait, amiket most örömmel megosztanak veletek is.

Nosalty

„Mivel dunai gyerek vagyok, halászlét már 15 éves korom óta...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Novemberben Schöck Zoltánnal készítettünk interjút, akinek házias, kreatív receptjeivel már találkozhattatok az oldalon. Szia, Zoltán!

Nosalty

„Amikor valamit kitalálok, és azt meg is tudom valósítani, az...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Októberben Salamon Csillával készítettünk interjút, akinek házias, mégis kreatív, laktató, mégsem terhelő fogásaival már találkozhattatok az oldalon. Szia, Csilla!

Nosalty

„A konyha kikapcsol, feltölt, ellazít” – a Nosalty Főzőklub szeptemberi...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Szeptemberben Tripsánszki Évát ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, akinek lenyűgözően szép, mégis nagyon házias receptjei már párszor szembejöhettek veletek az oldalon. Szia, Éva!

Nosalty

„Sohasem kényszerből vagy megszokásból főzök, talán ezért is érzem azt,...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Augusztusban Mányik Mariannát ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, akinek fitt, innovatív, mégis házias receptjeivel már találkozhattatok az oldalon. Szia, Marianna!

Nosalty

„Remélem, vagy annyira felnőtt, hogy hiszti nélkül megeszed, vagy legalább...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Júliusban Deák Andreát ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, aki otthonos, házias receptjeivel minden olvasónak meghozza az étvágyát egy jó ebédhez. Szia, Andrea!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek