7 dolog, amire érdemes figyelni, ha új konyhában kezdesz főzni

Többször hozhatja úgy a sors, hogy életünk során új konyhába sodródunk: ilyenkor pedig nem árt, ha felkészülten állunk majd a még ismeretlen pult, gépek és eszközök között. Jöhet néhány jótanács?

Kevés embernek adatik meg a fix otthon, azon belül pedig az állandó konyha stabilitása – az életben viszonylag későn jön el ez a pont, ha eljön egyáltalán. A lakhatási nirvánát pedig több évnyi – ha nem évtizednyi – lakáskeresés, költözés, dobozolás, de leginkább hozzászokás előzi meg. Kiismerés és belekényelmesedés, ami pont akkorra lesz teljes, amikor megint elérkezik az elszakadás, és indulhat újból a soha véget nem érő berendezkedés újabb ciklusa.

Nem csoda hát, ha minden új konyha megzavarja a korábban már olajozottan működő főzési, alkotási rendszerünket – az alábbi esetekre érdemes lehet külön figyelmet fordítani.

Nézd meg galériánkban az új konyha okozta nehézségeket!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezek a cikkek is segíthetnek a konyhában:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...