miso

Az alig ismert ételízesítő, amitől minden dupla olyan finom

A japán ízekkel és fűszerekkel egyre szorosabb barátságot kötünk mi, magyarok is, a különböző szójaszószok, a sushi és társai itthon is kedvelt finomságok. A misot legtöbben csak levesként ismerik, pedig ez a japánok egyik ősi és rendkívül sokoldalúan használt fűszere, ami nemcsak ázsiai fogásokban remek. Használjuk a saját konyhánkban is!

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

5 étel, ami fiatalon tartja a bőrt

Habár ma már rengeteg csúcstechnológiával fejlesztett csodakrémet találunk a szépségápolás piacán, a legtöbbet mégis a helyes táplalkozással tehetünk bőrünk egészségéért. Hétköznapi ételekről van szó, amik más és más tulajdonságát védik a bőrünknek, úgy mint a feszessége vagy éppen a puhasága. Most mutatunk neked 5 olyan ételt, aminek fogyasztásával úgy érezheted, sokáig huszonéves maradsz!

Balogh Lilla

További cikkek