Mit főzzek ma? Lencseleves, morzsás kelbimbó és mézeskalácsmuffin a mai...
A mai menüvel már teljesen a karácsonyra hangolódunk. Igazán finom fogások következnek, melyek akár az ünnepi asztalon is visszatérhetnek.
NosaltyA mai menüvel már teljesen a karácsonyra hangolódunk. Igazán finom fogások következnek, melyek akár az ünnepi asztalon is visszatérhetnek.
NosaltySajnos vannak olyan alkalmak, amikor nem ajánlott a kelbimbó fogyasztása, annak ellenére, hogy egy nagyon egészséges zöldségről van szó.
NosaltyLegújabb Napi Tippünkből megtudhatod, hogy miként lehet a legegyszerűbben felaprítani a kis káposztafejeket, azaz a kelbimbókat!
NosaltyAz egyik legérdekesebb ízű és formájú zöldség nemcsak magában sütve és párolva remek, ennél sokkal többféle ételben kaphat fontos, vagy épp főszerepet. Készülhet belőle rakottas, krémleves, párosíthatjuk meglepő sós vagy épp édes elemekkel.
Szekeres DóraVannak azok a zöldségek, amelyek a tipikus „nemszeretem” ételek alapját adják, ezek közül pedig valószínűleg a kelbimbó viszi a prímet. Ha mégis szeretnénk neki egy esélyt adni, tegyük az alábbi módszerek bevetésével. Ígérem, finom lesz!
Lakos BenedekA köretek kihagyhatatlan elemei a mindennapi étkezésnek, de nem kell, hogy mindig ugyanazokat készítsd el! Most csokorba szedtünk 8 finomabbnál finomabb köretet, amik közül több akár önálló fogásként is megállja a helyét.
NosaltyNéha jól esik egy finom, könnyed saláta. Mutatjuk, idén melyeket készítettétek el a legszívesebben.
NosaltyMegértjük, ha a nagy rohanásban nincs annyi időd a konyhában munkálkodni. Szerencsére van pár remek ebédötletünk, melyek gyorsan elkészülnek.
NosaltyA köret legalább annyira fontos, mint a főfogás a karácsonyi asztalon. Szerencsére van pár ötletünk, mit tegyél az asztalra.
NosaltyA nyár vége után a szeptember egy szomorú váltásnak tűnhet, azonban rengeteg finom alapanyag, íz és étel rejtőzik az első őszi hónapban is. Főzzünk egész hónapban isteni szezonális fogásokat, élvezzük ki teljesen az új évszak kezdetét!
NosaltyA nyarat már bőven magunk mögött hagytuk, és ilyenkor valahogy a savanyú uborkáról is megfeledkezik az ember. De mi van akkor, ha mostanság is szeretnénk egy jó üveg házi savanyút készíteni? A választ az alábbi zöldségek egyike adja.
Lakos BenedekLehet nem szeretni ezeket a kedves zöld gömböket? Sajnos sokan nem kedvelik, mert csak az iskolai túlpárolt, szétfőtt kelbimbó van meg az emlékezetükben, ezért később sem próbálkoznak vele. A következő három recept nekik szól, hogy megszeressék, de a zöldség kedvelőinek is küldjük őket, hogy még többször, minél színesebben használhassák fel ezt a tényleg izgalmas alapanyagot.
GrétiHamarosan megnyitják az első magyarországi Primark üzletet Budapesten, ezért itt az ideje, hogy jobban megismerd ezt az Európa-szerte közkedvelt üzletláncot.
NosaltyVégre az erdőkben is kitavaszodott, azonban vannak növények, melyekkel vigyáznunk kell.
NosaltyA SALT-ban is kitavaszodott, és hiába van egyelőre cidri odakinn április végéhez képest, teljesen megújult szezonális menüsorral + egy izgalmas májusi programajánlóval is előrukkolt az étterem csapata.
NosaltyCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
Egyre több kertben láthatjuk ezt a gyönyörű fehér dísznövényt, mely egyáltalán nem véletlen. Több oka is van annak, miért rajonganak ennyire érte.
Ismerős ízekkel, olaszos fűszerekkel és isteni aromákkal támad a mai menünk. Lesz itt tárkonyos legényfogó leves, milánói makaróni és kávés keksz is.