instagram

Név helyett motivációs üzeneteket ír egy férfi az elviteles kávékra

Megszoktuk már a kávémultik rutinját: fizetés előtt elkérik a keresztnevünket, amit aztán vagy helyesen, vagy kis bakival vésnek fel a lattéspohár oldalára. A lelkesebbek még szmájlit, virágokat is kanyarintanak mellé. Egy fiatal amerikai mindfulness tréner körülbelül egy éve kezdett post-it-ekre és kávéspoharakra üzeneteket írni, majd publikálni a gondolatait. Mi pedig azóta kedveljük ezeket a posztokat.

Pákozdi Nóra

Beckham fia fakanalat ragadott, nők ezrei kérnének egy falatot a...

A hírességek gyermekei előszeretettel erednek szüleik karrierjének nyomába: Cindy Crawford lánya szintén a modellkedést, Tom Hanks fiai a színészkedést, Frank Sinatra lánya az éneklést választotta karrierjéül. Bár David Beckham és Victoria Beckham legidősebb fiára még nem lehet azt mondani, hogy hivatásos szakács lett, sokak szerint jól állna a kezében a fakanál.

Masszi- Rigó Csilla

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.